VAF ZINT AL OP NIEUWE KASKRAKER. (satire)

.

Vlaamse Geuzen vernamen uit goede bron dat er bij het VAF (Vlaamse Alternatieve Feiten) al plannen waren om Jurgen Conings te verfilmen, na intense contacten tussen Tom Van Grieken (Vlaams Belang), Siegfried Bracke (VAF) en de veroordeelde neo-nazi, en intieme vriend van Jurgen Conings, die ook als eerste een post plaatste om hem te ondersteunen Tomas Boutens (Ygdrassil)

De drie heren hebben ondertussen via gedegen en diepgaande onderzoeksjournalistiek van t’Scheldt veel elementen verkregen, resultaat van dagen en nachten research door Gert Van Mol en vrienden, waarvan vandaag een tip van de sluier werd opgelicht werd en er komt ook nog een boek, nadat (tussen de regels te lezen) Vincent Van Quickenborne met pensioen is.

Toch wil het trio, naar eigen zeggen, deze film al hebben ingeblikt tegen begin april 2024, anderhalve maand voor de federale en regionale verkiezingen.

We herinneren allemaal de hartverscheurende beelden, van Jurgen Conings echtgenote, die te keer ging tegen de betrokken Vivaldist, live op NVA VRT.

Een veelvoud aan lezers, schreven ons hierover aan, niet uit medelijden, maar van verbazing, omdat het naar timing toe, hen was opgevallen dat het 2 dagen na de eerste posts van Tom Van Grieken was en de zaak ondertussen al sterk gepolitiseerd was, gezien het om extreemrechts terrorisme ging.

De drie heren volmondig ontkennen dat Jurgen Conings een terrorist was. Sterker zelfs, met de elementen die ze nu al hebben, beloven ze dat de film, waarvoor Tomas Boutens werd aangetrokken als scenarist, Vlaanderen op zijn grondvesten zal doen daveren.

Dit wekte allemaal onze nieuwsgierigheid en de heren waren zo vriendelijk ons te woord te staan. Dat we Tomas Boutens konden interviewen is uitzonderlijk en puur omdat Vlaamse Geuzen een duidelijk onafhankelijk medium is.

Tijdens de onderhandelingen werden de nodige stukken voorgelegd aan Tomas Boutens, waaruit blijkt dat ons medium ook zeer streng en kritisch is voor andere partijen.

Hij merkte heel snel op dat we ook Sihame een leugenaar , bedriegster en oplichtster noemden. Hij was zelfs zo open en eerlijk toe te geven aan de telefoon, dat onze stijl van berichten, voor hem wel interessant zijn, maar om dat te delen in zijn groepjes, mist het toch een bepaald woordgebruik en is hij toch meer fan van ’t Scheldt.

Genoeg over ons. Filmnieuws

.

Jan Nolf Résistance Côtière : – Siegfried, we beginnen bij u, wat dreef u naar het idee dit project op te starten?

Siegfried Bracke VAF : – “Voor alle duidelijkheid, het is niet mijn idee, ik steek niet graag trofee’s van een ander op mijn hoed, alle eer komt Tom Van Grieken toe, die mij contacteerde deze week en mijn aandacht er op vestigde dat we Jurgen Conings toch niet zo maar met een zogenaamde “banale eenzame zelfmoord “konden laten herinneren en vroeg of we et het VAF niets konden doen, om zijn heldhaftige dood niet tevergeefs te laten zijn en de Vlaamse Nationalistische zaak te dienen, wat hij steeds heeft gewild ”

JN : – Bedoelt u dat Vlaanderen wel wat échte Vlaams Nationalistische helden kan gebruiken uit recentere geschiedenis dan 1302?

SB: – “Met zoveel woorden zou ik dat niet zeggen, maar inderdaad, we kunnen wel wat Vlaams Nationalistische helden gebruiken. We namen dan even contact op met ’t Scheldt, die de laatste tijd al fantastisch speurwerk hebben verricht om de VLD te beschadigen, nadat we geruchten vernamen dat Jurgen Conings te veel wist over bepaalde politici en generaals.

JN : – En u Tom Van Grieken, denkt u ook daadwerkelijk dat Jurgen Conings te veel wist?

TVG Vlaams Belang: – “Wel, er waren van in de beginne toch al veel hiaten in het verhaal, waardoor wij aanvankelijk ook zeer gereserveerd en karig met commentaar waren. Al heel vroeg stelden wij ons de vraag hoe die man enigszins aan die wapens kwam, maar we hebben wijselijk gewacht tot Theo Francken de eerste tweet plaatste, met onmiddellijk een aanval op Ludivine De Donder, hierover.”

“Het was heel fijn van Theo dat hij Jurgen Conings geen terrorist noemde en de aandacht vestigde op zijn gezin

“Ik plaatste toen mijn eerste tweet over Jurgen Conings een beetje in dezelfde stijl, we hadden een deel van de publieke opinie mee met het bericht van Tomas en de steungroepen, dus het was de gok waard” Tom schuift de beide Tweets naar voor.

JN : -“En in de info die ’t Scheldt u bezorgde, zit genoeg materiaal om een explosieve film te maken die ook voldoende geloofwaardig is?”

SB :”De info die we tot nu toe hebben is vooral van familie en van Deep State onderzoekers , maar die is vooral van privé aard en heel geheim en gaan we hier nu niet vrijgeven. Als er iets met ons gebeurt, dan wordt dit openbaar gemaakt. “

JN : Ontvingen jullie dan al bedreigingen?”

SB : “We kunnen alleen maar zeggen dat bepaalde buitenlandse diensten hier mee bezig zijn

JN : “Hoe zo, buitenlandse diensten

TVG : “-Daar kunnen we nu niet te veel over zeggen

Als u een verhaal wil brengen van een Vlaams Nationalistische held die tegen wil en dank tegen het systeem is opgestaan, zal u toch met een ijzersterk scenario moeten komen dat voldoende geloofwaardig is, of zie ik dat verkeerd?”

TVG : “Wel, we hebben een man die fan en lid was van onze partij. Maar door de inquisitie tegen extreemrechts, zelf het heft in handen wou nemen. Ik ben er zeker van dat veel mensen in Vlaanderen zich hierin herkennen.”

JN : “Ah zo, zijn er zoveel extreem rechtsen in Vlaanderen?”

TVG : “Uiteraard, al onze leden, maar ze weten het nog niet allemaal.”

SB :”We hebben ook een uitzonderlijke scenarist gevraagd, voor deze uitzonderlijke film”

JN : “Ah zo, juist”

SB : “Tomas Boutens, die in dezelfde kazerne zat als Jurgen en heel goed weet hoe het is om een extreemrechts militair te zijn.”

SB : – Tomas Boutens heb ik ontdekt in het interview met Rudy Vranckx, destijds. Ik vond toen dat hij wel op een zeer overtuigende en coherente manier zijn omvolkingstheoriën en waanbeelden verkocht kreeg.”

TVG “- Tomas Boutens is echt de geknipte man voor de job. Vergeet niet, hij is ook ex-para en zal dus een perfect explosief scenario schrijven dat van Jurgen Conings een onvergetelijke held maken. Voilà, hij komt er net aan met zijn blitse Harley. Je kan het hem zelf vragen wat hij in petto heeft.”

JN : – Dag Tomas, wat een carrièrewending, van extreemrechtse guru en revolutionair naar scenarist. Ben je blij?

Tomas Boutens : “blij kan ik niet zijn, hé, ik verloor een strijdmakker, maar ik ben wel verheugd te zijn gevraagd voor de nobele missie, ervoor te zorgen dat Jurgen Conings, het voorbeeld wordt van alle andere ridders en vikings in Vlaanderen, dat is het minste dat ik voor hem kan doen, want hij als een held gestorven voor onze zaak.”

JN : – Met wat ik tot nu toe vernam van Tom en Siegfried, wordt het nog een hele klus voor jou om iets boeiends te brengen, ik zou niet weten waar beginnen.”

TB : – Dat is ook omdat jij ten eerste geen militair bent, de realiteit niet ziet. Wij hebben geleerd om alle aanwezige elementen in je omgeving en context, te gebruiken om te overleven. “

“- Maar als dat je stijl van vragen stellen is ben ik weg. Die fascisten van Facebook,sloten mijn account af en mijn hele netwerk, moet ik helemaal opnieuw beginnen, dus ik heb wel nog iets beters te doen en als journalist besef je best dat Tom en Siegfried erop aandrongen je te woord te staan en ik hier zit om die reden, vergeet dat maar niet. Don’t push your luck”

TVG : -“Ja het is echt een schande wat facebook doet, zelfs de mijne…”

JN : -“Tom, we hadden het liever buiten het gesprek gelaten, omdat dit hier nu niet ter zake doet, maar als u zelf begint over censuur te klagen, we vernamen recent dat uw partij het mediakanaal van de Vlaamse Geuzen heeft geblokkeerd… We zijn ervan overtuigd dat dit een misverstand is, gezien jullie betoging in Mechelen en de strijd voor absolute vrije meningsuiting? ”

SB : – “Ahm, ahum. We hebben Tomas aan boord gehaald omdat het toch belangrijk is dat we de voorziene subsidie van 1,5 miljoen van het VAF kunnen verantwoorden met stevige argumenten en scenario. Je weet hoeveel heisa er al was over die propagandafilm tegen extreem links over de brand in de Inno… Dat kunnen we missen, he”

JN : – “Wel Tomas, kan je in grote lijnen al even vertellen wat je in je hoofd hebt, als scenario en als primeur voor onze lezers, waaronder heel veel fans van jou en Jurgen, die allemaal, de voorbije weken met argusogen de zaken hebben gevolgd. Het zal toch veel meer zijn dan een natuurfilm over laatste boswandeling met fatale afloop?”

TB : – “Het was even puzzelen met verschillende elementen die we al kennen. Die zijn dat Jurgen een MP, militaire politie was. Hij was even in Afghanistan en dat is ook het mekka van de papaverteelt.

JN : – “Jurgen Conings deed in drugs? “

TB : -“Neen, hoe durf je het zelfs maar te denken, man. Jurgen was juist volledig clean, zuiver tot op de graat, en onomkoopbaar en het werd zijn dood, daarom wordt de titel naar alle waarschijnlijkheid, “Rambi, de cleane Bosnazi

JN : “- Wij vernamen toch dat Jurgen zware medicatie voor depressie slikte en aan psychoses leed”

TVG :- “Gelukkig zitten er extreemrechtse in het leger zitten, want zij zijn de enigen die in 2024 zullen kunnen garanderen dat we de macht zullen kunnen grijpen.”

JN :-“Ah, Tom, Denk je zoals Trump en Qanon dat de Deep State zal verhinderen dat je in 2024 aan de macht komt?”

TVG : “-Moest je weten hoeveel geld er omgaat in de drugswereld, dan pas begrijp je hoe groot de corruptie is binnen de deep state. En het establishment zal er alles toe doen om te verhinderen dat wij aan de macht komen”

SB : -“Fantastisch gewoon, we gaan zeker ook naar Hollywood””

TB : – “We gaan ervan uit dat Jurgen geen PTSS opliep omwille van de missie, maar omwille van alles wat hij ontdekt had in Afghanistan met drugs undercoveroperaties en onderlinge afrekeningen waarbij de slachtoffers als oorlogshelden teruggestuurd werden of “verdwenen”

JN : – “Oh, dus een CIA-DEA complot, Flemsh style. Spannend. Maar er zijn toch gelukkig maar amper militairen gesneuveld in Afghanistan?”

TB : – “We gaan je niet de hele film al vertellen ook hé, maar zijn overste wordt gechanteerd door de smokkelende militairen, die compromitterende foto’s hebben van hem, nog van tijdens een geheime undercover missie en een goed overgoten nachtje in een bordeel Club Helga, met een generaal die ook in de combine zit”

JN : – “En waarom zou Jurgen niet hogerop zijn gegaan

TB : – “Zijt gij ooit militair geweest? Neen, precies. Kameraadschap, loyauteit en eer hé makker. Iets dat journalisten niet kennen, hé.”

JN : – “En Jurgen werd getergd door de gedachte dat hij weet had van illegale activiteiten en kon het niet meer aan, hierover te zwijgen?”

TVG :– “Dat is een mogelijkheid, maar we proberen nog een geloofwaardige trigger te vinden, een evenement of gebeurtenis, die hem heeft de beslissing nemen om zijn actie te ondernemen en het systeem van binnen uit te willen aanvallen”

JN : -“Terwijl u het vertelt Tom, begint het bij mij te dagen, dat dit wel dé reden is waarom jullie zo sceptisch zijn over die plannen dat Jurgen, Marc Van Ranst en zijn gezin had willen treffen”

TVG : -“Ja, wel dat moeten we ook nog zien weg te werken, want de linkse deugmens wijst met de moraliserende en beschuldigende vinger naar ons, wat natuurlijk totaal van de pot gerukt is

TB :- “Luister, Marc Van Ranst die zoekt dat zelf, hé, er zullen nog Jurgens opstaan.”

JN : – “In alle eerlijkheid, de gematigde mensen lijken dat ook te vrezen. Als ik zo vrij mag zijn een suggestie te doen, op basis van de vele lezersbrieven en mails die we mochten ontvangen, is het gegeven Marc van Ranst, niet echt weg te denken bij Jurgen Conings, hij bedreigde de viroloog ook on line.”

SB :– “Naar mij moeten ze niet kijken, hoor, het is niet omdat ik het dagelijks over de Grootviroloog heb gehad het laatste jaar, dat Jurgen is beginnen flippen, hé. Als het zo zit gaat het feest niet door hé”

TVG : “Rustig Siegfried, we mogen toch blij zijn dat Jan, journalist zijnde van een onafhankelijk medium, ons hierop attent maakt. Denk aan de geloofwaardigheid. We vinden wel iets”

JN : -“Heren, wij willen vooral geen onenigheid tussen u veroorzaken door onze kritische opmerking. Maar u zal toch tot een concensus moeten komen, wie u als zondebok zal slijten. Jullie hebben echt een trigger nodig, anders maken recensenten jullie af.”

TB :-“Naar mij moet je ook niet kijken, ik zit al in het vizier omwille van dat bericht met steun aan Jurgen.

JN :– Bedankt voor het interview. Een laatste puntje, misschien kan één van deze 4 stukjes u helpen bij de queeste naar een zwart schaap. Ze komen uit ons recent archief en werden ons ook toegestuurd door bezorgde burgers.

“Sommigen vragen zich toch enigszins terecht af hoe erg het is gesteld met de cognitieve dissonantie bij bijna 30% van de Vlamingen. Jullie niet?

.

Nawoord

We richten ons hierbij tot de familie en naasten van Jurgen Conings en willen eerst en vooral ons medeleven betuigen voor het verlies van echtgenoot, vader, schoonzoon en allicht dierbare vriend en strijdmakker voor velen.

Wat uw politieke overtuiging ook moge zijn, we blijven mensen en zetten onze verschillen opzij op zo’n momenten.

Indien ons stuk satire uw heeft gekwetst, dan willen wij ons hierbij oprecht verontschuldigen en toelichten, wat de beweegredenen zijn.

Wij lachen enkel met de mensen die nu proberen uw drama te misbruiken voor een politieke agenda, maar die nooit zo veel van Jurgen hebben gehouden als u dat deed en allicht nog steeds doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s