Het recht van de meestbiedende.

.

.

Wanneer een partij reeds meer dan 1.250.000 euro aan propaganda besteedde in amper een jaar tijd, met daarbovenop nog eens 100.000 euro aan de propaganda van haar voorzitter in 1 maand tijd, geniet ze allicht meer privileges dan een gewone sterveling.

.

Zelf niet behorend tot een politieke formatie, besloot ik niet tot diegenen te behoren, die door Dhr. Karel Van Goethem, werden gelabeld als omstaanders en besloot ik een éénmansactie op te zetten, weliswaar met beperkte middelen.

.

Op facebook maakte ik de pagina “Résistance Cötière” aan, waar ik over bepaalde zaken, mij zeer kritisch uitliet over de nationaalsocialisten van het Vlaams Belang, alsook over NVA.

.

Het is alsof andere politieke partijen slapen, terwijl de geest van de Vlaming dagelijks vergiftigd wordt en met fake news tegen alles en iedereen wordt opgezet en hem een verzonnen identiteit wordt opgedrongen.

.

Gezien de intimidatie door extreemrechts, als gevolg heeft dat velen bang zijn geworden om zich nog uit te spreken, laat staan zaken te delen die tegen de roepers ingaan, dacht ik aan het sponsoren van mijn posts, om deze zo te laten rondgaan. Dit met bedragen tot 30 euro max per bericht. Een paar voorbeelden.

.

.

Kwestie van een ander geluid te laten horen, met een vleugje humor of sarcasme.

.

De pagina kreeg wel wat respons, beetje bij beetje, tot die bewuste 25ste april 2020.

.

De dag dat we de eerste versoepeling van de lockdown te horen kregen, na de lek omtrent de aantallen waarmee onze bubbel mocht uitbreiden, remember?

.

Toen plaatste ik deze post met sponsoring

.

.

Amper een uur nadat deze post werd gepromoot, ontving ik plots dit

.

.

Blijkbaar werd mijn achtergrondfoto massaal gerapporteerd.

.

Een foto van August Landmesser, die als enige in een menigte uitzinnige Nazi’s, weigert de Hitlergroet te brengen… Ook al was hij aanvankelijk lid van de partij. Zijn verhaal vind je lees je via de link hieronder.

.

https://nl.wikipedia.org/wiki/August_Landmesser

.

Ondanks mijn aanvraag tot een nieuwe beoordeling, blijft deze zonder reactie van Meneer Zükerberg zijn diensten.

.

Blijkbaar werd de extreemrechtse zijde wat zenuwachtig om vast te stellen dat een burger in de tegenaanval gaat en er ook van zijn eigen geld voor over heeft om hen en hun propaganda te bestrijden… Een advertentie waar 25 euro op werd gezet…

.

Tegenover de reeds bekende gespendeerde bedragen op Social Media.

.

De Vlaamse Nationaalsocialisten, de grote verdedigers van de vrije meningsuiting, maakten Résistance Côtière monddood.

.

Niet haar oprichter. Daar zal meer voor nodig zijn, beste nationaalsocialistische vrienden… Ook al blokkeerden jullie mij op jullie Facebookpagina.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s