Wie is Els Ampe?

Kende u Els Ampe tot voor kort?

Zelf van Oostende zijnde, kende ik haar niet, tot ze haar kandidatuur voor het voorzitterschap bij OpenVLD. Nochtans zou ze in Oostende ook lid geweest zijn van de Jong Socialisten in Oostende. Het was me niet opgevallen.

Sinds een paar weken profileert Els zichzelf graag als een wijsneus, die zelf elke dag “experten” opvoert, de beslissingen van de NVR herhaaldelijk bestempelt als Lockdown dictatuur, zelfs een bevestigt in haar gevoel “dat ze net als in Auschwitz zit”, een echte populist waardig.

Zelfs na de live kwalificatie van deze frats als dodelijk door Maggie De Block, blijkt Els zonder enige zelfreflectie opnieuw een filmpje te posten, deze maal over de horeca.

Ze heeft het nu over een Lockdown storm aan fake news die op de mensen afkomt… En ze heeft het ook over Marc Van Ranst.

Els legt haarfijn uit waarom VB en NVA specifiek Marc Van Ranst bashen. Eigenlijk zegt ze luidop wat de nachtmerrie is voor elke radicaal rechtse politicus.

Luister heel goed en kijk dan even op Twitter en Facebook welke partijen Marc Van Ranst voortdurend de goorste verwensingen toeroepen.

Wat bezielt Els Ampe om de maatregelen van de NVR te koppelen aan de mogelijke politieke kleur van Van Ranst. Is Marc Van Ranst de NVR? Hij is enkel adviseur, samen met Dhr Van Gucht, Mevr Vlieghe en nog anderen.

Van waar ook die ziekelijke obsessie voor groei, ten koste van veiligheid en gezondheid, dat ze valse info rondstrooit over deze maatregelen.

Ik hoop dat OpenVLD deze dame niet verder in haar rangen tolereert. Dit is spelen met mensenlevens uit eigen ziekelijke profileringsdrang.

Vanwaar die minachting voor een mensenleven?

Tijd om Els wat beter onder de loep te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s