Wie kent Ernst Röhm nog?

Altijd goed om hard werkende Vlamingen of LGBT’s die zich laten verleiden door het bruin gedachtengoed, te vertellen over Ernst Röhm. Allicht kennen ze zijn verhaal niet.

Tot 1934 de rechterhand van Hitler, zijn trouwste volgeling vanaf het begin, jaren 20, zorgde voor orde en veiligheid van Hitler’s meetings, intimideerde en roste naar hartelust communisten, socialisten en sociaal democraten af als bevelhebber van de SA (Sturmabteilung, voornamelijk arbeiders en werklozen) en… notoir homo.

Ten gevolge van geruchten verspreid door Himmler en zijn SS, groeide bij Hitler de vrees voor een coup, gepleegd door de na Hitler zelf, machtigste man van Duitsland, Ernst Röhm en zijn hordes SA (arbeidersklasse dus).

De man droomde immers van een sociale revolutie en de vernietiging van het kapitalisme. Zowaar een linkse rat. Maar nationalist en jodenhater, uiteraard.

In juni 1934, amper een jaar nadat de Nazi’s de macht grepen, werd Röhm en de volledige leiding van de SA vermoord tijdens nacht van de lange messen en de SA ontbonden. 

De elite pleegde een coup op de arbeidersklasse.

Diegenen die Hitler, misleid door fabels over “het Superieure Duitse Volk” en de S in NSDAP, fanatiek aan de macht hadden geholpen, werden monddood gemaakt, wie protesteerde vloog naar Dachau. Ook de homo’s werden sinds toen vervolgd.  

De sociale revolutie van “het volk” en vernietiging van het kapitalisme, waar Ernst Röhm van droomde, waren nooit het doel geweest van de Nazi’s.

U gelooft toch niet dat de Henri Fords van deze wereld, of de Federal Reserve Bank Hitler zouden gefinancierd hebben voor een revolutie van het proletariaat? Ze zagen hem net als de te bouwen dam tegen het communisme. Zelfs Engeland en Frankrijk maakten zich hier schuldig aan.

Toch was het een links discours, gecombineerd met antisemitisme dat de Nazi’s aan de macht heeft geholpen.

Vanaf 1934 was het schrikbewind van de SS gevestigd, IG Farben en co kregen vrij spel, bleven mooi privaat, met de deal gratis arbeidskrachten, uit de kampen in ruil voor oorlogstuig en Duitse arbeiders en jeugd naar het front… gaan sterven in hun oorlogstuig.

Vanaf toen ook mede gefinancierd met geroofd goud, geld en bezittingen van hun slachtoffers en vanaf 1939 ook door de geplunderde nationale banken van de veroverde gebieden.

Ze hebben het altijd zo goed voor met hun volk, die nationalisten, zeker met een links socio economisch programma om het volk te misleiden.

Zo goed zelfs, dat de Volkssturm Berlijn mocht verdedigen tot der dood, kleinkinderen en hun grootouders samen, hand in hand.

Terwijl Himmler op de vlucht sloeg, Adolf en Jozef zich van kant maakten en Herman probeerde zijn vel te redden door te proberen zoete broodjes te bakken met de geallieerden. Nationaal socialisme of radicaal rechts in al zijn glorie en heldhaftigheid.

Bronnen

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm

https://historiek.net/ernst-rohm-sturmabteilung-sa/72709/

🔻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s