Vlaamsche toogklap en grootdoenerij.

Socialisten en Kristalnacht?

Het wordt stilaan dagelijkse kost dat Vlaams Identitaire Socialisten proberen de geschiedenis te herschrijven door Hitler en Socialisten in hetzelfde politieke spectrum te plaatsen. (Ze maken handig gebruik van de S in NSDAP, om hun punt te maken.

(andere bruikbare elementen zijn er natuurlijk niet, sossen, en bij uitbreiding ander trado’s hebben om te beginnen geen behoefte aan 1 sterke leider (eindbaas, cfr S&V)die voor hen denkt, dat kunnen ze zelf wel)

Velen vergeten toch dat hun eigen partij, Vlaams Belang, net als de NSDAP, ook probeert de arbeidersklasse weg te halen bij links, door naast het migratiethema (bij de ene was het de bedrieglijke profiterende jood, nu is het de luie, moordende en verkrachtende moslim) sterk in te zetten op een “links socio-economische thema’s”, net als de NSDAP deed om de arbeiders te lokken (maar ze waren/zijn wel allebei toevallig tegen vakbonden), dat aan het eigen geprivilegieerd “volk” een glorierijke toekomst belooft, bevrijd van toen Joods/nu vreemd en links ongedierte. De slogan “linkse ratten, rol uw matten” laat daar geen twijfel over bestaan en schept meer dan voldoende duidelijkheid. Beiden passen dus binnen het spectrum van Nationaal Socialisme.

Deze 2 verlichtte heren zijn dus de mening toegedaan, dat socialisten verantwoordelijk zijn voor de Kristalnacht https://nl.wikipedia.org/wiki/Kristallnacht.

De eerste beweerde zelfs “en publiek” een SPA’er hiermee op zijn plaats te hebben gezet. Hij kreeg er zelfs 23 likes voor en 6 hartjes, het werd duidelijk gesmaakt bij de VB aanhang, ze smullen er blijkbaar van dergelijke posts)

Dat laatste wekte natuurlijk mijn nieuwsgierigheid, hoe zou hij dat immers hebben gedaan met historisch correcte, gedocumenteerde en bewezen feiten?

Bijgevolg mengde ik me in het gesprek.

Onderbouwde, historisch correcte en gedocumenteerde feiten?

De eerste reactie was een oneliner, ik was gehersenspoeld.

Na verschillende reacties met persoonlijke aanvallen, bleef ik peilen uit oprechte interesse naar de essentie, met welke concrete zaken hij deze SPA’er de mantel dan wel had uitgeveegd.

Zijn initiële post liet toch vermoeden dat hij daar zeer trots op was om dat onder gelijkgestemden te delen, dus waarom niet vertellen hoe hij dat concreet heeft gedaan…

Er volgden verder nog veel persoonlijke aanvallen, waaronder dat hij geschiedenis heeft geschreven, wat niet van mij kon worden gezegd… Blijkbaar steekt hij graag pluimen op zijn hoed.

Vreemd betoog als antwoord op een concrete vraag als “hoe hebt u die SPA’er de mantel uitgeveegd met Kristalnacht?” What aboutismes en gratuite niet onderbouwde aanvallen, zijn we ondertussen gewoon en hiermee weer mooi geïllustreerd.

Ik heb het vermoeden dat hij bedoelde ” ik probeer geschiedenis te herschrijven”, wat inderdaad niet kan worden gezegd van mij.

Bij mijn weigering op dergelijke persoonlijke aanvallen in te gaan, worden wij (Ik weet niet welke groep hij dan precies bedoelt, gezien ik geen sos ben) volgens onze ideologie nooit persoonlijk.

Mijn weigering hierop in te gaan is zelfs “het onderspit delven” volgens dit heerschap.

Mijn antwoord hierop zal misschien in het verkeerde keelgat zijn geschoten van stoere Johan, vooral het feit dat ik bleef vragen (de vierde maal) hoe hij dan concreet die SPA’er op zijn plaats had gezet mbt kristalnacht.

In plaats van concreet te antwoorden, werd ik geblokkeerd. Vreemd voor iemand die de reactie ervoor zichzelf op de borst klopt dat hij mij het onderspit liet delven.

De aanhang schept blijkbaar graag op tegen elkaar met dergelijke kletskoek.

Wanneer ze echter concrete kritische vragen krijgen over hun stellingen en grootdoenerij, wordt het moeilijk.

Eerst gaan ze steeds proberen u eerst af te doen als geestelijk achterlijke, dan wat “whatabouten” en als dat niet helpt volgen de holle verwijten, om u uiteindelijk te blokkeren, waneer men to the point blijft en vraagt om hun stellingen te onderbouwen met historisch correcte, gedocumenteerde en onweerlegbare feiten.

Het is duidelijk dat de heer in kwestie zijn lijfspreuk “Geen gezever, recht door zee” hoog in het vaandel draagt.

Het moet natuurlijk wel irritant zijn als je er ene tegen komt, op de pagina van een VB’er (wat ze niet gewoon zijn) die zich niet laat intimideren of ontmoedigen door de bagger en persoonlijke aanvallen die hij over zich heen krijgt. U niet laten afleiden door het eindeloos whatabouten, steeds terugkeren naar de essentie en concrete vragen blijven stellen, dan wordt het blijkbaar moeilijk.

Toogpraat en stoerdoenerij dus.

Zo hitsen die gasten elkaar dagelijks op en gaan ze schuimbekkend door het leven, tegen alles wat niet in hun kraam past en blokkerend wanneer ze ontmaskerd zijn geweest.

Het volledige gesprek is te vinden in de post van Wouter Vermeersch omtrent de klacht van Vlaams Belang tegen Vanquickenborne voor haatdragend taalgebruik. (verwijzing naar de Wolfsschanze.)

U weet wel, de partij die haatdragend taalgebruik tolereert op haar eigen pagina’s en profielen.

Even scrollen door de reacties, u zult zien hoe liefdevol en respectvol een Vlaams Belanger zich doorgaans uitdrukt. Dan nog onder een post over een klacht omtrent haatdragend taalgebruik. Grappiger kan het toch bijna niet worden.

Ik dank alvast de betrokkene voor het aangeleverde materiaal. Leve de printscreen!

#mooievlaamsewaarden

https://www.facebook.com/woutervermeersc/posts/2372064323115522

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s