Stel eens een oprechte vraag

Rare jongens toch, de fanatieke Vlaams Belanger.

Zelfs wanneer je een gesprek start met een oprechte vraag over een stelling die hij poneert als recensie op de pagina van Filip Brusselmans, S&V’er uit Stekene, verkozen in Vlaams Parlement voor VB.

De man zal de geschiedenis ingaan als het VB’rtje, dat wegens gebrek aan argumenten tegen Dominique Willaert (tijdens betoging kunstenaars en delegatie in Parlement), niet verder kwam dan te zeggen “ik verdedig de rechten van de Vlamingen, en gij, ge ziet er echt uit als een typische cultuurbobo”, gevolgd door druk gesticulerend met het handje naar de borstzak, Willaert te beschuldigen van subsidieslurpers te zijn, alleen maar geïnteresseerd in de Vlaming zijn geld… en dan snel weg te lopen.

Kan tellen als inhoudsloze retoriek.

Merkwaardig dat een lid van de oppositie Jambon vededigt. De verklaring komt wanneer hij Jambon dankt dat er toch iets van de onderhandelingen met VB is overgebleven in regeerakkoord…

Toch gaat dit niet over Brusselmans, wel over Ivanos Hombre, cameraman van het VB, die op een oprechte vraag en opmerking, nooit verder komt als persoonlijke aanvallen, naast de kwestie antwoord, maar ondanks een oprechte en concrete vraag er nooit in slaagt op deze te antwoorden met een onderbouwde argumentatie.

Ook de stukken door Schildervrienden, worden nooit op inhoud afgerekend, volgens hem kan de auteur niet schrijven, is het rommelig en geklaag….

Merkwaardig hieraan, is dat dit steeds zo loopt als je een concrete vraag stelt waarom ze een VB’er steunen, ook over DVL is dit legit.

Geniet even mee van de man zijn retorische talenten. Na een stortvloed aan verwensingen, zal u ook zien, zoals ik in mijn laatste bericht vermoedde, dat ik niet meer heb moeten reageren, aangezien hij inhoudelijk toch geen discussie kon voeren over mijn oprechte vraag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s