Vanlafbekkenhove 2🔻

Opnieuw damage control voor Lügendriesse

Hij doet het weer. Net als wanneer hij koud gepakt werd door Tim in Pano, geconfronteerd met zijn eigen posts in zijn geheime chatgroep, was zijn eerste reflex zijn eigen vel te redden, vergat hij zowaar dat hij net ervoor trots had vermeld de oprichter te zijn van deze chatgroep.

Ook zijn raadsman bekommert zich heel weinig om het lot van de andere geschilde vriendjes, toen hij verklaarde dat zijn cliënt niet kon verantwoordelijk worden gesteld voor wat zijn vrienden posten in de groep.

Zijn vriendjes zullen dat niet goed hebben gehoord. Ze blijven loyaal. Zij wel.

Hitlergroet Breendonk

Dan hebben we deze week G.V. zoon van Vlaams Belang familie die mee aan de wieg stond van de partij, brengt een Hitlergroet in Breendonk.

Dezelfde jongen draagt vaandels op Vlaams Belang congressen en Dries Van Langenhove staat er glunderend mee op de foto.

De week ervoor nog, liet diezelfde jongen zich ook uit over de brand in Bilzen, hij vond het “jammer dat er nog geen bewoners in het gebouw woonden.”

Zou dit niet eerder de reden zijn waarom de pers, alsook het gerecht hier ook weer op stoten, foto’s van deze zomer, weer opduiken?

Dikke vriendjes

Opnieuw denkt DVL enkel en alleen aan zijn eigen hachje te redden en heeft hij een zeer duidelijke veroordeling voor zijn medestander, waarmee hij zelfs staat te glunderen op de foto… Trumpiaans tot en met.

In Pano trok hij zich geen bal aan dat zijn verklaringen zijn geschilde vrienden in een lastig parket brachten. Hij heeft bevestigt dat de geheime groep bestond.

Deze keer gaat zijn onderkruiperij een stapje dieper en spuwt hij zijn medestander, kleinzoon van oprichter van VB, als het ware uit voor zijn negationisme…

Uiteraard sleurt hij er, om zijn lafheid te verhullen, complotten bij van de Staatsveiligheid en uiteraard, het eeuwig zwarte schaap, de media. Zo hoopt hij de aandacht af te leiden van zijn lafheid, als eindbaas van het gezelschap S&V. En het werkt want zijn aanhang smult ervan.

Heersende paranoïa

Ondanks de grote geëtaleerde zelfzekerheid, stel ik vast dat de zenuwachtigheid bij DVL zeer groot is en de reacties op zijn pagina angstvallig in het oog worden gehouden.

De vrees voor onderbouwde reacties en kritische vragen is dus zeer groot. Zelf geblokkeerd zijnde, deed ik even de test om de graad van paranoia te meten met een nieuw profieltje, Jean Moulin.

Amper 5 minuten later was ik al geblokkeerd. Mission accomplished, point made.

De tijd van 2 reacties… De tweede kon ik zelfs niet meer print shotten. De ander was de vraag of hij concreet kon zeggen welke “hallucinante verhalen” de kinderen hadden gerapporteerd na hun bezoek aan Breendonk volgens een andere post van hem…

DVL is eigenlijk zeer ongerust, ondanks de schijn die hij probeert op te houden. Hij gaat er zelfs weer een video over maken, alsof er nog geen materiaal genoeg beschikbaar is… Ik ben alvast benieuwd… Hij blijft net al iedere keer opnieuw na een frats, posten, aan de lopende band, over hetzelfde… Hersenspoelen van de achterban dus.

Wie het hem dus graag moeilijk maakt on line kan steeds Vanlafbekkenhove 1 https://schildervrienden.blog/2019/08/20/vanlafbekkenhove/ en dit stuk delen op zijn pagina. Hij wordt er blijkbaar héél zenuwachtig van. Hou er wel rekening mee dat je snel geblokkeerd kan worden.🔻

Wie er zich toch aan waagt, zal DVL nu eigenlijk een dienst bewijzen, want hij heeft opnieuw niet zo goed opgekuist. Mijn sporen staan er nog. Opnieuw een fan die in het luchtledige praat. Weggefilterde antwoorden heet dat blijkbaar… Maar Jean Moulin, die is er nog steeds zichtbaar. Iemand roept “Nooit meer fascisme”. Hoe komt hij er toch bij?

Een wakkere burger die kritische vragen stelt…

Is andere koek dan wat lullen in de camera over Breendonk en opgedrongen zelfhaat… Waarom voelt hij zich eigenlijk zo aangesproken als het over Breendonk gaat, over de daders van toen? Waarom is hij als de dood voor de correcte kennis van de geschiedenis, die hij als “hallucinante verhalen” en “zelfhaat” omschrijft.

Dit is ondertussen blokkering 6… door meneer vrije meningsuiting

Uitnodiging tot debat?

Hij moet zich toch ook stilaan wel realiseren dat hij een mal figuur slaat met zijn stoere filmpjes aan lafaards en losers gericht, nadat hij zich door twee affiches bedreigd voelde…

Affiches die trouwens nergens anders in Gent werden opgemerkt…

Hij gaat nooit in debat over heel simpele vragen over zijn eigen verklaringen. Nog niet eens over de inhoud van de geheime chat groep.

Ook in het dossier van de Hitlergroet in Breendonk, bewijst hij opnieuw wat voor lafbekje hij wel is… Die arme Gunnar moet zich wel alleen en verraden voelen…

En door me te blokkeren en mijn profiel te rapporteren, bevestigt DVL nogmaals hoe bang hij eigenlijk wel is om hierover in debat te gaan.

Nu, de grote haat prediker van destijds, Cyriel Verschaeve verdween ook als een dief in de nacht toen het begon te stinken… Nadat hij zoveel anderen de dood had ingejaagd met zijn geleuter tegen linkse en Joodse barbaren met Vlaamse mythes.

Als het stinkt is het ieder voor zich blijkbaar… Daarom zetelt DVL ook als onafhankelijke. Tom weet heel goed dat hij vroeg of laat op zijn bek gaat… Het is een kwestie van tijd. Stiekem hoopt hij dat DVL 2024 nog haalt, daarna offeren ze hem wel op, als het echt moet. 🔻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s